Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Водорасли АФА на прах

Водорасли АФА

Мигновена храна

127 лв.

Имунитет
,
Метаболизъм

Основният продукт на AquaSource, създаден от диворастящите водорасли в езерото Кламат (САЩ). Те влизат в състава на повечето от продуктите на компанията като най-активния компонент, възстановяващ нарушеното от замърсения начин на живот хранене на клетките, а оттам и състоянието на целия организъм.

Диворастящото синьозелено водорасло (Aphanizomenon flos-аquae - AFA) от езерото Кламат, Орегон, се различава от повечето водорасли. То е диворастяща, некултивирана растителна храна. То е едно от малкото видове водорасли, което расте в диво състояние в своята собствена естествена среда, едно от най-богатите на хранителни вещества места в света. За разлика от тази местна дива форма на синьозелени водорасли, някои водорасли се отглеждат в развъдници, направени от човека. Изключителната природна среда, в която растат дивите синьозелени водорасли, е невъзможно да бъде възпроизведена в развъдниците. Диворастящите синьозелени водорасли са напълно освободени от изкуствени синтетични примеси. Тъй като AFA се размножава в една толкова чиста естествена среда, те имат най-силното благотворно въздействие върху човешкото тяло. Диворастящите водорасли AFA са превъзходна храна по няколко показателя: 1) по скорост на асимилация, смилаемост и абсорбция, 2) като източник на храна и енергия, 3) по хранителна плътност, 4) като превантивно средство срещу болести. (д-р Джилиан МакКийт)

Климатичната зона на кламатското езеро е едно от най-съхранените в екологично отношение места на планетата – вулканичното скално дъно предотвратява изсмукването на попилите вредни вещества в почвата и обогатява водораслите с полезни минерали. Като най-прост растителен вид водораслите са преживели всички природни катаклизми в живота на Земята, което доказва, че в тях е вграден кодът за самовъзстановяването и оцеляването на живите организми.

Това може да се онагледи с уникалния им състав, превръщащ ги в съвършената (балансираната) храна, която по думите на Хипократ е лекарство за всяка болест.

БЕЛТЪЧИНИ - те са с най-високо процентно съдържание във водораслите АФА (60% протеини), качествени и усвоими (почти 100%), защото аминокиселините им са идентични на необходимите за човешкия организъм.

БЕТА-КАРОТИН, преобразуващ се в тялото във витамин А.

Най-високо съдържание на ВИТАМИН В12 (20 пъти повече от всяка друга храна), отговорен за обновяването на кръвта.

Най-богатият източник на ЖЕЛЯЗО в органична форма, обуславящ усвоимостта му.

ХЛОРОФИЛ – пречиства и помага за пренасянето на кислорода в кръвта.

БОГАТ МИНЕРАЛЕН СЪСТАВ: калций, кобалт, цинк, хром, мед, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий и др.

Ензими, ко-фактори и други биоактивни вещества, имащи радиопротективен и антиканцерогенен ефект.

Mощен биостимулатор и имуномодулатор, поддържащ висок жизнения статус на организма; подобрява обмяната на веществата; балансира нервната система и е много успешно средство при преодоляване на депресии и нервно-вегетативни нарушения; храна за мозъка при големи умствени натоварвания, с благорпиятно въздействие при Алцхаймер, епилепсия, множествена склероза, детска церебрална парализа и др.;предпазва от ракови заболявания, а 1 г АФА на денповишава с 40% активността на Т-лимфоцитите в борбата им с раковите клетки при вече установено заболяване.


забележка: Поддържаща дневна доза – 2 капсули (1 г) 30 мин сутрин или преди основното хранене. Като добавка при определени заболявания количеството може да се увеличава многократно (няма токсични дози). Максимална доза - до 10 капсули (5 г) на ден. Препоръчителната доза за възрастни е 4 капсули (2 г) на ден.