Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Аквасорс

"Аквасорс" - AquaSource Algae Group Ltd е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън.

Повече от 20 години компанията предлага на пазара хранителни добавки с идеята, че прекият път към доброто здраве е, тялото да получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае. Основна съставка са сладководни водорасли АФА, добивани от езерото Кламат (Горен), около което не се извършват промишлени дейности и замърсяване, дори риболовът е забранен.

Освен тези водорасли, в гамата от продукти се включват и други съставки, които са естествени и добити от чисти места, възможно най-добрите без значение цената.

Всички продукти на "Аквасорс" се произвеждат от нейна дъщерна компания - Special Lab Ltd, която е изписана и като производител на етикетите.

Продуктите на "Аквасорс" се разпространяват от независими дистрибутори организирани в МЛМ (мулти левел маркетинг) мрежа, чрез представителството в България на Аквасорс - Aquasource EOOD.