Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Клетъчна енергия - АФА водорасли с коензим Q10

Клетъчна енергия

Мигновена храна за сърцето

39 лв.

Сърце и съдове,
Имунитет
,
Метаболизъм
,
Спорт

Клетъчна енергия на „Аквасорс“ е инстантната (разтворима) форма на Коензим Q10 и водорасли АФА с много бърз ефект при ситуации, изискващи издържливост и устойчивост на инфекции и други заболявания. Директният път уста-сърце-клетки я прави не само максимално усвоима, но и с най-непосредствено въздействие.

Дава бърз прилив на сили и подобрява работата на сърцето (приемането на Клетъчна енергия през 1-2 мин. при инфаркт на миокарда може да спаси живота на болния; при раждане предпазва матката и родилката от изтощаване); при грип и настинки помага на организма да се справи с инфекциите; преди и след операции предпазва от усложнения; повишава ефективността при тренировки и състезания; преди секс засилва мъжката потентност.

Ефектът е предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността. Продуктът много бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение. При този вид приемане (инстантна форма под езика) пътят е уста -> сърце и клетки на тялото. Ако се гълта на капсули, пътят е уста -> стомах, черва и черен дроб -> сърце и клетки на тялото, и ефектът е по-бавен и са нужни по-големи количества, защото по пътя всички органи си взимат за себе си.

При спорт, туризъм и състезания Сеll Роwer осигурява бърз прилив на сили. При грип и настинки заедно със Слънчева енергия дава бърз подтик на имунната система да се справи с микробите.

Коензим Q10 е важен за сърцето. Честото приемане на Сеll Роwer (през 1-2 мин.) при инфаркт на миокарда може да спаси живота на болния!

При раждане предпазва матката от изтощаване и дава сили на родилката. Пред и следоперативно подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения. При секс увеличава потентността на мъжете. От друга страна, ако се търси ефект върху черния дроб, за предпочитане е да се приема Коензим Q10 с хром през устата на капсули в комбинация с ЕМК.

инстантна форма на Коензим Q10 (т.е. с мигновен ефект). Ефектът е предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността,Бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение.


забележка: Дневната доза е 2х1 мерителни лъжички, което осигурява 20-25 мг Коензим Q10, но това количество е само ориентировъчно и при нужда трябва да се повиши. Екстремен спорт, туризъм, работа и усилия може да се достигне до 2 мерителни лъжици през половин час до отпадане на нуждата.