Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Колактив 3 - Коластра, Ацидофилус

Колактив 3

Коластра с пробиотици

90 лв.

Сърце и съдове,
Имунитет
,
Метаболизъм
,
Спорт

КолАктив 3 обогатява действието на КолАктив (линк) с добавените към коластрата бактерии Ацидофилус (линк) и още Лактоферин за повишаване на имунозащитните и възстановителните й функции.

ПРОЛИНЪТ в коластрата е аминокиселина, която стимулира производството на колаген в кожата и хрущял в костите. По този начин той забавя стареенето им и действа също като профилактика срещу инфаркти, разширени вени, хемороиди, провисване на различни органи.

Въпреки, че коластрата естествено съдържа ЛАКТОФЕРИН, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система. Той се свързва с желязото в организма и така предотвратява разпространението на много болестотворни бактерии, които виреят върху него (например, Staphylococus aureus при бебетата).

ЛАКТОБАЦИЛУС АЦИДОФИЛУС се заселва в храносмилателната и пикочо-половата система и предпазва от развитие на вредни бактерии, нарушаващи усвояването на веществата и отслабващи имунитета на целия организъм.

Подобрява екологията на червата и пикочо-половите пътища с антибактериалното си въздействие; намалява образуването на канцерогени в храносмилателния тракт; понижава нивото на вредния холестерол; обновява (подмладява) организма, като стимулира производството на колаген и хрущял; подпомага разграждането на протеини, използвани за създаването на здрави клетки; мощен имуностимулатор и модулатор.