Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

ЕМК - Есенциални мастни киселини

ЕМК

Есенциални мастни киселини

44.15 лв.

Нервна система,
Кожа

Уникален продукт на Аквасорс, съдържащ всички незаменими (омега-3, -6 и -9) ненаситени мастни киселини, които изграждат мембраните на клетките. Те не се произвеждат от организма и се набавят отвън. Но топлинната обработка на храната намалява количеството им, което отслабва жизнения статус на организма. Последиците от недостатъчния им прием са безпричинната умора; проблеми с кожата, лигавиците и ставите; висок холестерол и хипертония; намалена потентност, безплодие и опасност от аборт при бременните; чернодробна и бъбречна дегенерация; понижен имунитет.

Съдържа 88 растителни мастни киселини, извлечени като студено пресован екстракт от ЛЕНЕНО, СУСАМОВО и СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ, КАЙСИЕВИ и лешникови ядки, ТИКВЕНИ СЕМКИ, ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ, ШАФРАНИКА, пореч, маруля, ЧЕСЪН, МОРКОВ, лимон, портокал, МАСЛИНА, ЧЕРНА и ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА, касис, шипка и някои други растения.

Също РИБЕНО МАСЛО и ЛЕЦИТИН.

Подобряват гладкостта на кожата, блясъка на косата; регулират кръвната захар; подпомагат функциите на мозъка и очите, като стимулират развитието им още в зародиша; предпазват от болести на сърцето, инсулт, белодробна емболия, както и от дегенеративни състояния, свързани с остаряването; поддържат кръвното налягане в нормални граници и намаляват отлагането на холестерол в кръвоносните съдове; подобряват потентността, тъй като спермата ги извлича от организма; успокояват болките в ставите; осигуряват работата на жлезите с вътрешна секреция (щитовидна, надбъбречни, полови) и подобряват метаболизма; участват в производството на хемоглобина; пречат за слепването на лошите мазнини и така намаляват вредното им влияние; подобряват оросяването и са добра защита срещу студа.


забележка: При дегенеративни и автоимунни заболявания дозата се удвоява и утроява, разпределена на повече приеми (5-6).