Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Течни водорасли АФА

Течни водорасли АФА

Мигновена храна за мозъка

71.50 лв.

Нервна система,
Имунитет
,
Метаболизъм

Уникална разработка на Аква Сорс на кламатксите водорасли, постигаща максимално бърза усвоимост на хранителните им съставки и особено въздействаща върху мозъчните клетки. В течната консистенция водораслите не са изсушавани, а просмукването им под езика осъществява директното снабдяване на мозъка с невропептиди.

Приемът им като ‘жива храна’ ускорява възстановяването след прекарани инсулти, стресови ситуации, психически и физически натоварвания, изтощителни боледувания. Това е и най-удобната форма за усвояване от кърмачета с цел формиране и засилване на имунната им защита, както и за всички, които по някаква причина не могат да приемат капсули.

Водораслите АФА, но този път неизсушени в напълно живата си и естествена форма са имуностимулатор и регулатор на метаболизма.

ЧЕРВЕНИ и ЧЕРНИ БОРОВИНКИ, богати на антиоксиданти, танини, флавоноиди, спомагащи за укрепването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвния поток.

Подобряват концентрацията и умствената дейност; възстановяват нарушените от различни заболявания мозъчни функции; разреждат психическия стрес и повлияват депресивните състояния; потискат повишения апетит и регулират теглото; регенерират и подмладяват организма; формират траен имунитет.


забележка: Дневната доза, броят на приемите при нужда може да се повиши.