Зелена енергия

Хранителни добавки "Аквасорс"

Слънчева енергия - АФА водорасли с водорасли Спиролина

Слънчева енергия

Мигновена енергийна храна

35 лв.

Сърце и съдове,
Имунитет
,
Метаболизъм
,
Спорт

Една от най-универсалните като въздействие и достъпни като цена хранителни добавки на Аква Сорс. Представлява инстантна форма на Зелената енергия, което я прави много бързо и лесно усвоима, а ефектът се усеща буквално след минути. Дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето.

Възвръща за минути енергичността и надмогва умората и сънливостта; има противовъзпалително и антивирусно въздействие при различни инфекции, като възстановява много бързо имунната защита заедно с възвръщането на нормалното здравословно състояние; регулира обмяната и теглото; високата ефективност на продукта осигурява резултатите от приема му при 80% по-малък от обичайните дози.

Подходяща и за съвсем малки деца (над 1 г.) в по-малка доза (около половин мерителна лъжичка веднъж на ден); при грипни състояния и ангини може да се увеличи приемът за 2-3 дни по 1 мерителна лъжичка в началото през час, а после през няколко часа.

При спорт, туризъм и състезания Слънчева енергия осигурява бърз прилив на енергия. Комбинирана с Клетъчна енергия, която съдържа Конезим Q10 дава енергия, сила мощ.

При нужда от будуване, недоспиване може да се пие през 2 часа, за толкова време поддържа тялото и съзнанието бодрост и яснота на съзнанието, все едно човек сега се е наспал - без вторичните ефекти на инсомнията - гадене, виене на свят, липса на концентрация, физическа слабост.


забележка: Дневната доза е 2х1 мерителни лъжички, но това количество е само ориентировъчно и при нужда трябва да се повиши. При екстремен спорт, туризъм, работа и усилия може да се достигне до 2 мерителни лъжици през половин час до отпадане на нуждата.